Her yıl Sabancı Üniversitesi IES kulübü tarafından düzenlenen IMIS etkinliğinin 2015 yılındaki konsepti My Way için konuşulan çalışmalara imza attık. 2015 yılında IES yönetiminden gelen Selin D. ve Yaşar H. ile etkili bir toplantı gerçekleştirdikten sonra IMIS etkinliğini nasıl değerli kılabileceğimiz üzerine bir yol haritası hazırladık. Almamız gereken sonuçları tahminler listesine dahil ederek, tahminden çıkaracak çalışma performansını IES ekibi ile birlikte gerçekleştirdik. My Way temasında, gelen katılımcıların kendi yolunu seçebilecekleri fikirleri edinme ve rehber niteliğindeki diyaloglarda kendi yollarını bulabilme algısı üzerine tasarım çalışmalarını başarıyla tamamladık.
Premium Partneri olarak etkinliğin danışmanlığını da yaptığımız IMIS My Way etkinliğinde birden fazla üst düzey yönetici ve kendi yolunu seçmek isteyen katılımcılar aynı atmosferde bulundu. Etkinliğin konseptine uygun bir slogan geliştirerek etkinliğin atmosferini yansıtacak bir neden ortaya koyduk. Ve biz bu duruma “ilham almak için.” sloganını tanımladık.
Sabancı Üniversitesi IES kulübü etkinliğin danışmanlığı ve çalışmalarımızın performansına dayanarak olumlu sonuçlar aldıklarını ve IMIS etkinliğine güçlü bir imaj kazandırdığımızı ifade etti. Böyle bir çalışmaya birlikte imza attığımız için memnuniyetimizi dile getirirken temayı ve konsepti en iyi seviyede yansıtmaya çalıştığımızı belirttik.

Konuşmacıları tanıyın.
IMIS My Way etkinliğinde 12 üst düzey yönetici konuşmacıydı. QNB Finansbank’ın İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, L’Oreal Türkiye’nin CEO’su Claude Rumpler ve dahası birçok değerli isim bulundu. Konuşmacı olarak katılan isimler, gelen katılımcılara kendi deneyimlerini paylaşırken, yola nasıl başladıklarını bahsetti.
Etkinlikte olanları öğrenin.
IMIS My Way etkinliğinde sürpriz ödüller ve çekilişler olduğu gibi deneyimleri arttıracak workshop çalışmaları da vardı. 25 farklı şehirden katılım sağlanan IMIS My Way’de 5 yıldızlı konaklamadan tutun eğlencelere kadar birçok deneyim mevcuttu. Etkinlik gün sonunda etkinliğe tam katılım sağlayan katılımcılara Sabancı Üniversitesi ve BrandEnn logolu katılım sertifikaları verildi.
Yaptıklarımızı öğrenin.
Deneyimlerimizi konuşturmak adına etkinliğin kreatif çalışmalarını tasarladık ve danışmanlığını sağladık. Kıdemli Sanat Yönetmenimizin titiz düşünceleri ile tasarlanan çalışmalar, Sabancı Gösteri Merkezinde ilham verecek şekilde yansıdı. Etkinliğin ilk sabahı yayınlanan sahne filmiyle katılımcıları illüzyona dahil ederek etkinlik atmosferine en iyi biçimde hazırladık. Etkinlik öncesi yayınlar yapabilmek ve etkinlik katılımını arttırabilmek için web sayfasını tasarladık ve katılmak isteyenlere çevrimiçi katılım formuyla ulaştık. SUIES’in web sayfasında IMIS etkinliğinin imajını konseptine uygun biçimde yansıttık. Günün sonunda etkinlikte neler kazandırdığımızı ifade eden imaj filmimizi sahnede yayınladık.
Marka İmaj Tasarımı plaketi aldık.
IMIS My Way etkinliğinin sonuna yaklaşırken sahneye davet alarak, yaptığımız bu etkileyici çalışmalardan dolayı Sabancı Üniversitesi tarafından, konuşma hakkı elde ettik. Sürpriz konuşma daveti sonrası, sahne alanında Marka İmaj Tasarımı üzerine plaket aldık. Kısacası deneyimlerimizi konuşturduk.